Birò Share

Met Birò Share willen wij de vele voordelen van Birò toegankelijk maken voor een breed publiek. Een uniek en innovatief platform maakt het mogelijk je Birò te delen met buren, vrienden of collega’s.

Birò Share is makkelijk in gebruik via het Birò Share platform. Het platform geeft inzicht in registraties en gebruik. Je bepaalt je eigen tarief en kan onderscheid maken tussen reistijd en parkeertijd. Gebruikers hebben ieder een eigen unieke Birò Card en betalen per minuut.

Met Birò Share willen wij niet het bezit maar juist het gebruik van Birò stimuleren en het autogebruik in de stad aanzienlijk terugdringen. Want minder autobezit zorgt voor minder luchtvervuiling, geluidsoverlast, files en parkeerdruk in de stad.

Birò Share verbindt, maakt mobiliteit efficiënt en de stad prettiger om in te leven. Bovendien is delen slim, sociaal en financieel aantrekkelijk. Birò Share is al rendabel bij een gemiddeld gebruik van 2 uur per dag. Bekijk ons rekenvoorbeeld of neem contact op voor meer informatie.

Het gemak en plezier van Birò zelf ervaren?
Vraag vandaag nog een gratis proefrit aan.