Birò Share

Birò Share maakt de vele voordelen van Birò toegankelijk voor een breed publiek – immers, iedereen zou zich milieuvriendelijk, droog en comfortabel door de stad mogen vervoeren. Birò Share is een uniek en innovatief platform dat het mogelijk maakt om één Birò te delen met buren, vrienden of collega’s. Een door jou/ jullie zelf samengestelde community.

Birò Share werkt via het innovatieve Birò Share platform. Dit platform geeft inzicht in registraties en gebruik van jullie community. Je bepaalt zelf het tarief en je kunt onderscheid maken tussen reistijd en parkeertijd. Gebruikers hebben ieder een eigen unieke Birò Card en betalen per minuut.

Met Birò Share willen wij niet het bezit, maar juist het gebruik van Birò stimuleren en het reguliere autogebruik in de stad aanzienlijk terugdringen. Want minder autobezit zorgt voor minder luchtvervuiling, geluidsoverlast, files en parkeerdruk in de stad.

Birò Share verbindt, maakt mobiliteit efficiënt en de stad prettiger om in te leven. Bovendien is delen slim, sociaal en financieel aantrekkelijk. Birò Share is al rendabel bij een gemiddeld gebruik van 2 uur per dag. Bekijk ons rekenvoorbeeld of neem contact op voor meer informatie.

Het gemak en plezier van Birò zelf ervaren?
Vraag vandaag nog een gratis proefrit aan.