Be part of the revolution

Ontdek de verschillende Birò-modellen.

Biro Urban

Birò Urban

Birò Urban is een compleet en volledig uitgerust model. Voorzien van een hoogglans frame en met 345 graden zicht een comfortabele en veilige manier van verplaatsen.

Vanaf €12.375,- excl. 9% btw.

Limited Edition

Birò Limited Edtion

Birò Limited Edition is de stoere broer van Birò Urban. Uitgerust met een mat frame, getinte ramen en metalen platen aan voor- en achterzijde.

Vanaf €13.135,- excl. 9% btw.

Biro Urban

Birò Big Set

Rust je Birò uit met een transparante laadruimte aan de achterzijde. Ideaal als je wat extra bagage wil meenemen tijdens je rit. Birò Big Set is verkrijgbaar op zowel Birò Urban als Birò Limited Edition.

€1.500,- excl. 9% btw.

Box Set

Birò Box Set

Voorzie je Birò van een extra gesloten laadruimte aan de achterzijde. Ideaal voor transport van kleine goederen in de stad. Birò Box Set is verkrijgbaar op zowel Birò Urban als Birò Limited Edition.

€2.000,- excl. 9% btw.

Birò Winter Bolt Box voorkant

Birò Bolt Set

Behoefte aan meer snelheid? Met een topsnelheid van 60 km/u ook buiten de drukke stad snel van A naar B. Birò Bolt Set is verkrijgbaar op zowel Birò Urban als Birò Limited Edition.

€1.000,- excl. 21% btw.

CCCC

CCCC

Birò Nederland kent een exclusief partnership met Connie’s Creative Car Concept, kortweg CCCC. De exclusieve CCCC-modellen zijn volledig gestyled door Connie Witteman en haar team.

Prijs op aanvraag.

Bekijk hier ons aanbod gebruikte Birò’s

Het gemak en plezier van Birò zelf ervaren?
Vraag vandaag nog een gratis proefrit aan.