Zakelijk

Financial lease

Het is mogelijk je Birò zakelijk te leasen. Hiermee spreid je de aanschafprijs van je Birò (of een gedeelte daarvan) over een looptijd van 36 tot 60 maanden en betaal je het bedrag in vaste maandelijkse termijnen terug. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Financial lease is al mogelijk vanaf €245,- per maand.

Vraag direct een lease offerte aan.

Fiscaal voordeel

Ben je ondernemer en wil je fiscaal voordelig investeren in milieuvriendelijke mobiliteit? Dat kan met de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving Milieu-investering (VAMIL).

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu stimuleert met deze regelingen milieuvriendelijke investeringen en daar valt de Birò ook onder (B 3118).

In combinatie met de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) bedraagt het fiscale voordeel bij een standaard Birò Urban ruim €8.900,- bruto. Zo wordt het rijden van een Birò wel erg aantrekkelijk.

Rekenvoorbeeld

Birò Urban
Prijs (incl. 21% btw)  € 14.995,00
BTW 21% € 2.602,44
Prijs (excl. 21% btw)  € 12.392,56
KIA 28% € 3.469,92
MIA 13,5%* € 836,50
VAMIL 75%*  € 4.647,21
Fiscaal voordeel € 8.953,63

* Code B3118 – 50% van het investeringsbedrag komt in aanmerking voor milieu-investeringsaftrek en willekeurige afschrijving milieu-investeringen.

NB: Het rekenvoorbeeld laat een bruto voordeel zien. Het netto voordeel verschilt per ondernemingsvorm en is afhankelijk van de betreffende belastingschijf. De bedragen zijn slechts een indicatie en kunnen per bedrijf variëren. Bezoek voor meer informatie over de KIA, MIA en VAMIL de bovenstaande links en raadpleeg in geval van vragen altijd een accountant om te kijken op welke manier de regelingen van toepassing zijn voor jouw bedrijf en wat het voordeel in jouw specifieke situatie zal zijn.

Het perfecte alternatief voor de auto in de drukke stad.
Naast het gemak vooral ook heel leuk om te rijden.