Over ons

Birò Nederland

Birò is een product van de Italiaanse firma Estrima. Met eigen stores en een netwerk van dealers verzorgen wij exclusief de verkoop en service van Birò in Nederland. Hiermee willen wij graag bijdragen aan de ontwikkeling van slimme duurzame mobiliteit en een bereikbare en leefbare stad.

Birò verenigt het praktische van een scooter met het comfort van een auto en wenst hét alternatief te zijn voor de auto in een steeds drukker wordende stad. Want door de compacte afmetingen neemt Birò minder ruimte in binnen het straatbeeld, zorgt het voor minder files en opstoppingen, houdt het inwoners mobiel en is er meer ruimte voor openbaar groen. Bovendien is Birò 100% elektrisch en uitstootvrij, waardoor het bijdraagt aan een schone en stille leefomgeving. Een innovatief platform – Birò share – maakt het mogelijk de voordelen van Birò te delen met buren, vrienden of collega’s.

Love the city

“With Birò I want to give the city back to its people, making their everyday journeys easier and more efficient. A true revolution in urban mobility, where functionality becomes style.”

Matteo Maestri
Creator and founder

Vragen over bijvoorbeeld het gebruik van je Birò?
Kijk bij onze FAQ voor antwoorden.