De toekomst van de stad.

Birò. Een compacte en slimme, 100% elektrische City Car. Ontworpen om een bijdrage te leveren aan een bereikbare en leefbare stad. De stad van de toekomst. Als het perfecte alternatief voor de auto.

Want de stad van de toekomst is een schone stad. Met minder auto’s, minder uitstoot én minder fijnstof. Een stad met meer openbare ruimte. Waarin elektrisch vervoer, naast de fiets en het openbaar vervoer, de standaard is. Dit is de stad waar Birò aan wil bijdragen. Samen met inwoners, bedrijven en gemeentes.

Doordat er met gemak drie Birò’s op één parkeerplek passen, is er meer ruimte om te leven en meer ruimte voor groen. Bovendien is Birò volledig uitstootvrij, waardoor het bijdraagt aan een schone en stille leefomgeving.

Birò verbindt en houdt inwoners mobiel. Je beweegt flexibel en snel door het stadsverkeer met het comfort van een auto. Droog en warm tijdens regenachtige dagen, in de zomer rijden zonder deuren.

Circa 80% van onze gebruikers laat de auto daarom staan en gebruikt Birò als primair vervoersmiddel in en om de stad. Bijna de helft van onze gebruikers heeft zelfs een eerste of tweede auto weggedaan.

Een innovatief Share-platform maakt het mogelijk Birò te delen met vrienden, buren of collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat de auto steeds minder ruimte inneemt op straat en creëren we een bereikbare én leefbare stad. Schoner, stiller en groener. Die stad maken we samen, met elkaar.

Birò
Share the city

biro-de-telegraaf
media-biro-de-weg-op