Veelgestelde vragen – Technisch

Is Birò 100% elektrisch?

Birò is volledig elektrisch en verkrijgbaar met een vaste (100km) of uitneembare (55km) accu. Laden doe je via het normale stopcontact en indien gewenst optioneel bij een laadpaal.

Hoe lang duurt het laden van een Birò?

De laadtijd van een Birò is afhankelijk van het type batterij. De laadtijd van een uitneembare batterij bedraagt 2 tot 4 uur. Het laden van een vaste batterij duurt 3 tot 6 uur.

Kan ik een Birò laden bij een laadpaal op straat?

Het is mogelijk je Birò te laden via het normale stopcontact of bij een laadpaal op straat. Hier is een speciale stekker voor nodig welke wij optioneel kunnen leveren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat is de actieradius van een Birò?

De actieradius van een Birò met vaste accu is 100km. Een Birò met uitneembare accu heeft een bereik van 55km.

Wat zijn de afmetingen van een Birò?

Birò is 174cm lang, 103cm breed en 157cm hoog.

Is er opbergruimte in Birò?

Het interieur van Birò kent verschillende slimme opbergmogelijkheden. Daarnaast bieden Birò Big Set en Birò Box Set extra laadruimte aan de achterzijde.

Wat is de levensduur van een accu?

Onze nieuwste Birò modellen zijn uitgerust met een Lithium accu en kennen een levensduur van circa 1.800 cycles. Voor een maximale levensduur adviseren wij minimaal 1x per week de accu gedurende 12 uur te laden.

Voor een langere periode je Birò niet gebruiken?

Wanneer je met vakantie gaat of voor langere tijd je Birò niet gebruikt adviseren wij je de 12V accu aan de voorzijde van je Birò (te vinden onder de motorkap) te ontkoppelen. Dit voorkomt leegloop van de accu. Dit geldt alleen wanneer de Birò te gebruiken is met een Birò Card.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij en wil je meer informatie?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij
en wil je meer informatie?
Neem contact met ons op,
wij helpen je graag verder.