Veelgestelde vragen – Lease

Is leasen duurder dan kopen?

U betaalt rente over het kredietbedrag, waardoor lease duurder is dan koop.

Hoe lang duurt de leaseperiode?

De looptijd van een leasecontract varieert. Je kan kiezen uit verschillende looptijden, variërend van 24 tot 60 maanden.

Kan ik Birò als privépersoon leasen?

Het is mogelijk Birò privé te leasen. Om je aanvraag in behandeling te nemen vraagt de leasemaatschappij om een kopie van een recente loonstrook en identiteitsbewijs. Daarnaast is het wenselijk een aanbetaling te doen.

Kan ik Birò zakelijk leasen?

Het is mogelijk Birò zakelijk te leasen. Om je aanvraag in behandeling te nemen vraagt de leasemaatschappij om een inschrijving KvK, recente jaarcijfers en kopie ID. Daarnaast is het wenselijk een aanbetaling te doen.

Wat zijn de vereisten om voor lease in aanmerking te komen?

Lease je privé? Om je aanvraag in behandeling te nemen vraagt de leasemaatschappij om een kopie van je arbeidscontract, loonstrook en identiteitsbewijs. Daarnaast is het wenselijk een aanbetaling te doen. Lease je zakelijk? Om je aanvraag in behandeling te nemen vraagt de leasemaatschappij om een inschrijving KVK, recente jaarcijfers en identiteitsbewijs. Daarnaast is het wenselijk een aanbetaling te doen.

Is een aanbetaling vereist?

In alle gevallen is het wenselijk een aanbetaling te doen. Hierdoor zal je maandelijkse premie lager zijn en maakt je aanvraag meer kans geaccepteerd te worden door de leasemaatschappij.

Met welke leasemaatschappij werken jullie samen?

Onze partner in lease is BD Lease.

Zijn er bijkomende kosten?

Voor het opstellen van het leasecontract zal de leasemaatschappij éénmalige administratiekosten in rekening brengen.

Is Financial Lease inclusief onderhoud?

Financial lease is exclusief onderhoud. Voor blijvend rijplezier adviseren wij je een onderhoudspakket af te sluiten, waarbij wij je Birò controleren op een vast aantal punten, en je veiligheid optimaal is gegarandeerd.

Wat gebeurt er als de leaseperiode is afgelopen?

De keuze is aan jou. Tegen een betaling van een laatste slottermijn wordt de Birò jouw eigendom. Of je sluit een nieuw leasecontact af en kiest voor een nieuwe Birò.

Ik ben ZZP’er of heb een midden- en kleinbedrijf, kan ik ook leasen?

Het is mogelijk Birò zakelijk te leasen. Om je aanvraag in behandeling te nemen vraagt de leasemaatschappij om een inschrijving KvK, recente jaarcijfers en kopie ID. Daarnaast is het wenselijk een eerste aanbetaling te doen.

Wordt de Birò na de leaseperiode mijn eigendom?

De Birò wordt na de leaseperiode en betaling van een slottermijn jouw eigendom. De hoogte van de slottermijn is afhankelijk van het kredietbedrag en looptijd van jouw leaseovereenkomst.

Is het contract tussentijds opzegbaar?

Het is mogelijk je contract tussentijds te beëindigen. Het contract kan boetevrij afgelost worden.

Wat betekent een BKR registratie en word ik aangemeld?

BKR heeft als doel mensen te beschermen tegen overkreditering. Om te controleren of het leasecontract financieel mogelijk is raadplegen de leasemaatschappij het BKR te Tiel. Er wordt dan gecontroleerd of er al één of meerdere krediet(en) lopen. Het leasecontract wordt als kredietovereenkomst geregistreerd bij het BKR te Tiel.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij en wil je meer informatie?
Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij
en wil je meer informatie?
Neem contact met ons op,
wij helpen je graag verder.